Aanbieding Twinings Sinaasappel Kaneelthee 25 buideltjes

Twinings Sinaasappel Kaneelthee 25 buideltjes
€3.95

Twinings Sinaasappel Kaneelthee 25 buideltjes

Heerlijke zwarte thee met de fruitige smaak van sinaasappel en kaneel. De prijs is inclusief BTW. Inhoud: 25 zakjes Bij een afname van 12 verpakkingen assortiment Twinings thee of als u de thee bij een theekist bestelt, dan is de bezorging gratis binnen Nederland. Bij een kleinere bestelling betaalt u € 5,95 verzendkosten.

Koffiewinkeltje.com haar laagste prijs is €3.95 bij Thee Box.

Wie biedt dit product het goedkoopste aan:

Theekisten, theegeschenken en thee
Onze theekisten, theegeschenken en theesoorten zijn van prachtige kwaliteit en de theekisten zijn gevuld met heerlijke thee van Twinings of Revolution. Daarnaast verkopen wij prachtige blooming tea van Jasili. Theebox.nl levert binnen 48 uur en de bezorging is gratis binnen Nederland.
Revolution Tea is snel de Nederlandse markt aan het veroveren. U vindt bij vele mensen thuis, maar zeker in de horeca slaat dit theemerk aan door de geweldige kwaliteit en uitstraling. De losse verpakking van de theebuideltjes maakt het handig voor de horeca.
De premium losse bladthee en het gemak van een buideltje hebben voor een nieuw theesegment gezorgd en daarmee de theemarkt opengebroken.
Theebox.nl verkoopt prachtige theekisten waar u de Single Serve buideltjes van Revolution kunt

Twinings Sinaasappel Kaneelthee 25 buideltjes prijzen:
Winkel Produkt Naam Prijs
Thee Box
Twinings Sinaasappel Kaneelthee 25 buideltjes

€3.95

Over onze goedkope Theezakjes

U zoekt een goedkope en lekkere thee? Bij koffiewinkeltje.com vindt u een assortiment van goedkope en heerlijke thee, koffiewinkeltje.com geeft u altijd de goedkoopste en heerlijke thee als eerste.

Bekijk en vergelijk de prijzen van de mooiste en goekoopste en heerlijke thee, zo betaald u nooit teveel voor de gewenste thee die u graag wilt hebben.

Kijk ook eens op: